MÜSİAD Yalova İl Başkanı Fatih Us ve İl Başkan Yardımcısı Kaan Çetiner, Kadıköy Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kadıköy Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette, bölgesel kalkınma, ekonomik iş birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle koordinasyonu gibi konular ele alındı. Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Tavşan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “MÜSİAD Yalova İl Başkanı Fatih Us ve İl Başkan Yardımcısı Kaan Çetiner nazik bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, MÜSİAD ve Kadıköy Belediyesi arasında olası iş birliklerinin geliştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yalova Belediyesi’nden Şehre Estetik Dokunuş Yalova Belediyesi’nden Şehre Estetik Dokunuş

Kaynak: Haber Merkezi