YAŞAM

Başkan Gürel’in Kurban Bayramı Mesajı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

“Bayramlar insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir” diye mesajına başlayan Başkan Gürel, sözlerine şöyle devam etti:

“Birlik, beraberlik, duygularının daha da yoğunlaştığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, sevinç ve mutluluğun milletçe paylaşıldığı bayram günlerini dost ve akrabalarımız ile gönül gönüle geçirmeyi temenni ediyorum.

Kurban Bayramımızın huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla belediyemiz gerekli tüm tedbirleri alarak değerli hemşerilerimize nöbetçi birimlerimizle hizmet vermeyi sürdürecektir. Mezarlıklardan şehitliklere, cadde ve sokaklardan camilerimize kadar bayram öncesinde temizlik işlemleri sürdürülmüş olup bayram boyunca da devam edecektir. Bununla birlikte vatandaşlarımızın kabir ziyaretleri ve kurban pazarına ulaşılabilmeleri için ücretsiz servislerimiz olacaktır. Ayrıca Özel Halk Otobüsleri Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam edecektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın başta Yalova’mıza olmak üzere ülkemiz için sağlıkla ve huzurla geçmesini temenni ediyorum”