SPOR

Baran Akbaş İmzayı Attı

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki temsilcimiz Yalovaspor genç oyuncuları bir bir kadrosuna katmaya devam ediyor.

Barış Sinan Üstün’le ilk anlaşmasını yapan Yeşil Kırmızılılarımız ardından iç transferde Mertcan Dursun’la el sıkışmıştı. Geçtiğimiz günlerde gelecek vaat eden yıldız adaylarından Metecan Oktekin’i kadrosuna bağlayan Yalovaspor son olarak genç yıldız Baran Akbaş’ı transfer etti.

Doğuşspor altyapısından yetiştikten sonra Çiftlikköy Belediyespor macerasının ardından Safranspor’da yakaladığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken 2004 doğumlu oyuncu Yalovaspor Başkanı Ali Yavru ile görüştükten sonra kendisini Yeşil Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Her iki kanatta oynayabilen Baran Akbaş, Yeşil Yalova FK ve Şile Yıldızspor’da Bölgesel Amatör Lig tecrübesi de bulunuyor. Bu sezon Yalovaspor’un en gözde oyuncuları arasında olacak olan Baran Akbaş’ın Bölgesel Amatör Ligde ise 8 maçı bulunuyor.

Genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Ali Yavru, Baran Akbaş ve arkadaşlarından çok şeyler beklediklerini ifade ederek, genç isimlerin Yalovaspor’un geleceği olduğuna vurgu yaptı.