SPOR

BAL’da İlk Hafta Geride Kaldı

Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 2024-2025 sezonu heyecanı başlarken, ilk hafta alınan sonuçlar dikkat çekti.

Oynana 8 karşılaşmada 5 takım galip gelirken, 3 maçta golsüz eşitlikle sonuçlandı. İlk haftanın en farklı galibiyetini alan Kapaklıspor liderlik koltuğuna yerleşirken onu, Çayırovaspor, Gölcükspor, Karasuspor ve Yeşil Yalova FK takımları takip etti. Birinci haftada küme düşme hattını ise Yalovaspor ve Keşanspor oluşturdu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta sezonun açılış maçı Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK arasında oynandı. Yalova Atatürk Stadyumundaki mücadeleyi konuk ekip Mert Gün’ün ikinci yarıda kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Gebzespor ile Ferizli Spor 2011 arasında Alaettin Kurt Stadında oynanan maçın yanı sıra Hendek Atatürk Stadyumunun ev sahipliği yaptığı Hendekspor-Sapanca Gençlikspor ve Evrensekiz Futbol Sahasında karşı karşıya gelen Evrensekiz Evrenspor ile Tekirdağspor’un mücadeleleri 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Şampiyonluk adaylarından Gölcükspor, Gölcük Şehir Stadında ağırladığı Karamürselspor’u 1-0 mağlup ederken, Kapaklı İlçe Stadyumunda Keşanspor’u konuk eden Kapaklıspor rakibini 2-0 devirdi. Aksaköy Kuştepe Stadyumunda Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile karşılaşan Çayırovaspor zorlu 90 dakikadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Karasu İlçe Stadında Bozüyük Vitraspor’la karşılaşan Karasuspor rakibini ilk yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup edip 3 puana uzandı. Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta ikinci hafta maçları 13 Ekim Pazar günü oynanacak.