SPOR

Ali Yavru’ya Ziyaretler Sürüyor

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor’un başkanı Ali Yavru’ya ziyaretler sürüyor.

Haziran ayı içerisinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’la başkanlık koltuğuna oturan Yavru’ya son olarak İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve yönetim kurulu üyeleriyle kulüp temsilcileri ziyaret etti.

İlk ziyareti gerçekleştiren Soygüzel’e 77 numaralı isminin ve soy isminin bulunduğu Yalovaspor forması ile atkısı hediye eden Başkan Yavru,” Yalova İl Genel Meclis Başkanımız sayın Hasan Soygüzel ziyaretimize geldi. Kendisine ilgi alaka ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

“Yalovaspor’umuza başarılar diliyorum”

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel,”  Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrede Yalovaspor Başkanı seçilen Ali Yavru kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Yeni seçilen yönetime ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yalovaspor’umuza kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Yalova ASKF Başkanvekili Osman Gençtürk, Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör, Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, Samanlıspor Başkanı Erkan Aydoğar’da Yalovaspor’un başkanı Ali Yavru’yu ziyaret etti.

Tamer Erbul’a Yalovaspor forması hediye eden Yavru,” Yalova ASKF başkanımız saygıdeğer büyüğüm baba dostu Tamer Erbul beyefendi, yönetimindeki arkadaşlar ve Çiftlikköy Belediyespor başkanımız Suat Kaan Aydın beyefendi ziyaretimize geldi. kendilerine çok teşekkür ederim saygılarımı sunarım” diye konuştu.