Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

Pınar Karşıyaka altyapısından yetişen 2002 doğumlu 1.94 boyundaki Ali Efe Barış Semt77 Yalovaspor forması altında 33 maça çıkarken, 23:19 dakika süreyle parkede kalıp 7.9 sayı, 1.8 ribaunt ve 0.9 asist ortalamaları tutturmuştu.
Hüseyin Beşok’la yola devam etmesi beklenen potadaki başarılı temsilcimiz Bulgaristan Ligi’nin en etkili ismi ve Bulgaristan Kupası MVP’si Amerikalı forvet Travis McConico kadrosuna kattıktan sonra derin bir sessizliğe bürünmüştü.
Yeni sezonda Avrupa'da ilk kez yer alacağı Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda geçen sezon Final Four oynayan İspanyol ekibi UCAM Murcia ve Yunanistan temsilcisi Peristeri'nin yanı sıra Sırbistan'dan FMP Belgrad'la eşleşen Manisa Büyükşehir Belediyespor, transferde genç takviyeleri sürdürüyor. Geçen sezona oranla düşük bir bütçeyle yoluna devam edecek olan Ege temsilcisi son olarak Semt77 Yalovaspor’dan Ali Efe Barış'ı kadrosuna katmış oldu.
Semt77 Yalovaspor Ali Efe Baris Manisa Buyuksehir Belediyespor Transfer (4)Semt77 Yalovaspor Ali Efe Baris Manisa Buyuksehir Belediyespor Transfer (1)Semt77 Yalovaspor Ali Efe Baris Manisa Buyuksehir Belediyespor Transfer (2)

Kaynak: Haber Merkezi