SPOR

Acarspor Düzce’de Sahaya Çıkacak

Acarspor’un mücadele vereceği U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) organize ettiği U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının tarih ve yerlerini açıkladı. 23 takımın 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında oynanacağı karşılaşmalara Düzce, Uşak, Sinop ve Diyarbakır ev sahipliği yapacak. 4 grup birincisi ise Türkiye Şampiyonu olabilmek için final grubunda ter dökecek.

Bilindiği gibi 1. Kademe karşılaşmaları 75 ilden 132 takımın 6’şar takımlı 20 grupta 11-14 Haziran 2024 ve 4 takımlı 3 grupta ise 12-14 Haziran 2024 tarihlerinde olmak üzere toplam 23 tarafsız grup merkezinde oynanmış ve birinciler belli olmuştu.

“Yalova’nın Gururu Düzce’de Ter Dökecek”

Bilecik grubunu birinci sırada bitirip tarih yazan Acarspor’un da mücadele edeceği şehir de netlik kazandı. Sarı Lacivertli ekibimiz Düzce’de ki rakipleri de belli oldu. Buna göre Bursa’dan Fethiye İdmanyurdu ve Kestel Belediyespor, Sakarya’dan Harmanlıkspor, Acarspor’un rakipleri arasında yer alırken iki İstanbul ekibi ise önümüzdeki günlerde yapılacak kura çekimi sonrasında belirlenecek.

Uşak grup merkezinde ise Konya’dan Selçuklu Belediyespor ve Karatay Belediyespor, Balıkesir’den Gönen Belediyespor, Kütahya’dan Yeşilayspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve İzmir’den Pınargücüspor, Sinop’ta kura sonucu belirlenecek İstanbul ekibi Ankara’dan Atletikspor, Samsun’dan Atakum Belediyespor, Ordu’dan Demirspor ve Trabzon’dan 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile Diyarbakır grubunda Kahramanmaraş’tan İstiklalspor ve On İki Şubat İdmanyurdu Spor Kulübü, Mersin’den Erdemli Belediyespor, Şanlıurfa’dan Karaköprü Belediyespor, Bingöl’den Anadolu Bingölspor ve Muş’tan Yeşilvartonspor mücadele edecek.