SPOR

1.Amatörde Heyecan Üçüncü Haftayla Devam Edecek

2024-2025 futbol sezonu kapsamında 1. Amatör Küme A ve B Grubunda gözler üçüncü hafta maçlarına çevrildi.

Her iki grupta da yoluna namağlup devam eden Soğucakspor ve Kaytazdere Belediyespor liderlik koltuğuna oturuyor. 26 ve 27 Ekim tarihleri arasında futbolseverler Amatör Saha-1, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu, Tavşanlı Sahası ve Termal İlçe Stadındaki maçları takip edebilecekler.

A Grubunda üçüncü haftanın açılışını 27 Ekim Pazar günü saatler 13:00’ı gösterdiğinde Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 1973 Tokakspor ile Anadoluspor gerçekleştirecek. Karşılaşmada Batuhan Kösem, Ayşe Nida Portakal ve Kaan Duman görev yapacak. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde Doğuşspor ile Demirspor Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşacak. Bu mücadeleye Muhammet Velat Evran, Hilmi Tunahan Gökçe ve Ömer Baki hakem üçlüsü atandı. Aynı sahada 19:00’da başlayacak karşılaşmada Acarspor ile Coşkunspor puan savaşı verecek. Zorlu 90 dakikayı İrfan Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını Yunus Bitken ve Ufuk Biler üstlenecek.

B Grubunda üçüncü haftanın açılışını 26 Ekim Cumartesi günü 19:00’da Yalova Üniversitesi ile Termal Belediyespor yapacak. Karşılaşmada Batuhan Kösem, Mehmet Yıldız ve Sefa Rıdvan Aydın hakem triyosu görevlendirildi.

27 Ekim Pazar günü saatler 13:00’ı gösterdiğinde Samanlıspor ile Doğanspor karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Ramazan Karahasan yönetirken, Zeki Yasin Bafralı ve Sefa Rıdvan Aydın yardımcılıklarını üstlenecek. Yarın 14:00’da Termal İlçe Stadyumunda Yenimahallespor ile Kaytazdere Belediyespor kozlarını paylaşacak. Kritik 90 dakikada Mehmet Yıldız, Hakan Erol ve Melih Çetin hakem triyosu görev yapacak.