ASAYİŞ

Yalova İl Emniyeti Ruhsatsız Tabancalara El Koydu!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü birimler, geçtiğimiz hafta boyunca gerçekleştirdikleri operasyonlar sonucu çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

5 Haziran Çarşamba günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince adli olaya karışan T.D. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

8 Haziran Cumartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan K.T. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi.

9 Haziran Pazar günü tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan C.Ç. isimli şahıstan 1 adet Walther marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi.

11 Haziran Salı günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan M.C. isimli şahıstan 1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 66 adet fişek ele geçirildi.

12 Haziran Çarşamba günü Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince adli olaya karışan B.D. isimli şahıstan 2 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

5-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 6 adet ruhsatsız tabanca ve 80 adet fişek ele geçirilerek, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Haber Bülten