Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi

Yalova ilindeki faaliyetlerini yürütmek üzere T3 İl Sorumlusu Fatih Ayaz,yeni görevi kapsamında yaptığı açıklamada, T3 Vakfı gönüllüleri arasında Yalovalı gençlerin sayısının oldukça az olduğunu belirtti. Şehir dışından gelen üniversiteli öğrencilerin gönüllü olduklarını ve şehrin misafirleri olarak baş üstünde yerleri olduğunu ifade eden Ayaz, şunları söyledi: “Yalova'daki gençlerimizin de bu fırsattan istifade etmesini isterim. Değerli arkadaşlar ve büyüklerim, siz veya çocuklarınız, torunlarınız gönül rahatlığıyla milli teknoloji hamlesine gönüllü olarak destek verebilirsiniz.”
T3 Vakfı, gençlerin teknoloji alanında kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan projeler ve etkinliklerle, milli teknoloji hamlesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yalova’da da bu hedef doğrultusunda önemli adımlar atılacak ve yerel gençlerin projelere katılımı teşvik edilecek.
 

Kaynak: Haber Merkezi