KERİM TİCARET

Firma Kodu #161
Sektör OTOMOTİV - AKARYAKIT
Yetkili Oya Akbulut
Telefon 05079500625
Adres İsmet Paşa, Atatürk Blv. No:112, 77100
URL https://www.kerimticaret.com/
Şehir/Eyalet Yalova
İlçe Merkez
Eklenme Tarihi 16.09.2024

Hakkımızda

1975 yılından bu yanana Yalovalılara hizmet veren Kerim Ticaret, 2011 yılı itibari ile Brisa bayisi olarak Yalova ilinde yüksek müşteri deneyimi ve Brisa standartlarını sağlayarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Vizyonumuz

Önceliğimiz Müşterilerimiz ve sevdiklerinin yolculuk güvenliğini sağlayarak, her yeni yolculuklarına konfor ve performans katmak.

Misyonumuz

Müşterilerimizin değişen ve gelişen beklentilerine hızlı uyum sağlayıp, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışımızdan ödün vermeksizin, sürdürülebilir büyüme sağlamak.

Brisa hakkında:

Brisa’nın temelleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atıldı. 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda, Brisa adını aldı. Brisa, 1996 yılında iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Türk şirketi olma ünvanını taşıyor. İzmit ve Aksaray’da akıllı teknolojilerle donatılmış üretim tesislerinde, 3000'den fazla çalışanıyla birlikte yeniliklere öncülük eden Brisa yılda 13,5 milyon lastik üretiyor. Bridgestone’un teknolojisi ile İzmit Fabrikasında kurulmuş, belgelendirilmiş AR-GE Merkezinde Türk mühendislerinin geliştirdiği projeler ile geleceğin ihtiyaçlarına yönelik, yüksek performanslı ve kaliteli ürünleri dünyayla buluşturuyor. 2018 yılında 300 milyon dolar yatırımla kurduğu Türkiye lastik endüstrisinin akıllı teknolojilerle donatılmış ilk fabrikası olan Aksaray Fabrikası’nda, robotik çalışmalar, büyük veri, artırılmış gerçeklik gibi yeni nesil teknolojilerden yararlanıyor; yapay zekâ, yazılım tabanlı ağlar, robotik teknolojiler ve akıllı üretim ile Endüstri 4.0’ın ülkemizdeki ilk örneklerine imza atıyor. Türkiye’de sektörün büyüme potansiyeli ve ihracat odağı ile lastik üretimindeki yatırımlarına her iki fabrikasında da devam ediyor.

Brisa, 1200’ü aşkın satış noktası ile Türkiye’de otomotiv sektöründeki en yaygın bayi ağına sahip. Şirket, uluslararası pazarlarda Lassa markası ile güçlü bir performans sergiliyor ve 90’a yakın ülkede 6000’in üzerinde satış noktasına yaptığı ihracat ile global operasyonlarını güçlendirirken, Türkiye ekonomisine değer katıyor.

Brisa, Bridgestone, Lassa ve Dayton markalarıyla otomobil, hafif ticari araç, otobüs, kamyon, tarım ve iş makinaları için özel lastikler üretiyor. Endüstriyel makinalara yönelik emniyet ve kalite kriterleri açısından uluslararası standartlardaki Kinesis markalı forklift lastiklerini, Firestone markalı tarım lastiklerini pazara sunuyor. Bunlara ek olarak Bandag kaplama markası, Veloxia yerli kaplama markası, Lastiğim tabelalı satış noktaları, Mobilite Merkezleri olarak konumladığı Otopratik ve Propratik hızlı bakım hizmet noktaları, Lastik.com.tr alternatif satış kanalı, Profleet filo hizmetleri, Mobilfix ticari araç filolarına yerinde bakım sağlayan mobil bakım servisi ve lastik saklama hizmeti Lastik Oteli, Filofix ticari araçlara yönelik yol yardımı hizmeti ve Brisa Akademi eğitim platformu ile sektöre öncülük ederken müşterileri ve iş ortaklarına değer katıyor.

Kerim Ticaret Lastik Bridgestone Lassa Yalova Tamir (4)

Bunlar da ilginizi çekebilir