AÇSAN YEMEK

Firma Kodu #157
Sektör HİZMET - CATERING - ORGANİZASYON
Telefon 05306759902
Adres Bayrarktepe Mahallesi Yalova - Bursa Yolu Caddesi, Veda Sk. NO:24
E-Mail [email protected]
URL https://acsanyemek.com/
Şehir/Eyalet Yalova
İlçe Merkez
Eklenme Tarihi 12.09.2024

Marmara Bölgesi Yalova ilinde faaliyete geçip iş yerlerinize taşımalı yemek veya yerinde üretim ile hizmet verip, organizasyon catering hizmeti sağlayarak sizi kaliteli,sağlıklı ve lezzetli yemekler ile buluşturuyoruz. Personelinize veya misafirlerinize keyifle ve lezzetle yiyecekleri yemeği güvenilir ellerden sunmanız için buradayız. Şirketimiz 2020 yılında faaliyete geçip, sektörde uzun yıllardır edindiğimiz engin tecrübelerimiz ve profesyonel ekibimizle sizlere memnuniyet ile hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Özel menülerimiz ve günlük kalori ihtiyacını sağlayarak size sunacağımız yemekleri, kalite ve hijyen şartlarından ödün vermeden usta ellerden size ulaştırıyoruz. Temel ilkemiz olan hijyenik koşularda üretilmiş lezzetli ve kaliteli servisimizi personelinize veya misafirlerinize gönül rahatlığı ile sunabilirsiniz. Hizmetlerimiz Taşımalı Yemek Hizmeti Lezzetli, kaliteli ve sıcak servis ile sunulacak tabldot yemekleriniz üretim yerimizden kapınıza getiriyoruz. Yerinde Yemek hizmeti İşletmenizde bize açabileceğiniz bir üretim alanında, yerinde üretim sağlayarak personelinize güvenle ve lezzetle hizmet vermekteyiz. Sektöre göre günlük kalori ihtiyacını sağlayacak lezzetli menülerimiz ile birlikte çalışmak için buradayız.

Organizasyon Yemekleri ve Catering Hizmeti Özel günlerinizde misafirlerinize sunacağınız yemeğin lezzeti, hijyeni ve kalitesi özel olmalıdır. Bunun için istediğiniz her yerde en özel sunumlarla sizinle beraberiz. Unutulmayacak günlere, unutulmayacak lezzetler birlikte imza atalım.

HİZMETLERİMİZ;

1 - Catering Hizmetleri

Yalova catering hizmeti, firmamız tarafından sunulan en önemli ve kaliteli hizmetlerden bir tanesidir. Sizin de catering firmaları ile yaşadığınız sorunlar nedeni ile artık canınız sıkılmaya başladıysanız firmamız size en kaliteli ve güvenilir desteği sunmaktadır. Firmamız sayesinde karşılaştığınız tüm catering firması problemlerini ortadan kaldırıyoruz. Bu kapsamda en iyi şekilde Yalova catering hizmetlerinden yararlanmanızı sağlıyoruz.  

2- Davet ve Organizasyon Hizmetleri

Özel günlerinizde kusursuz bir hizmete başvurmak istiyorsanız Yalova düğün yemek hizmeti sayesinde size özel çözümlere ulaşmanız mümkün! Davetlilerle ilgilenirken bir yandan da yemeği düşünmemek adına Açsan Yemek ayrıcalıklarından faydalanmaya başlayabilirsiniz. Yalova’nın en dikkat çekici catering firması sayesinde yemek hizmeti farklı çözümlere dönüşüyor!

3- Tabldot Hizmetleri

Firmamız aracılığı ile alabileceğiniz en iyi yemek hizmetlerinden bir tanesi olan tabldot yemek hizmeti ile eşsiz bir deneyime ne dersiniz? Tamamen müşteri memnuniyetini esas alarak hazırlanan ve sizlere ulaştırılan yemek hizmetleri ile en önemli öğünlerinizde yanınızda oluyoruz. Firmamız kurulduğu günden bu yana yemek hizmetleri ile gören herkesi kendine hayran bırakacak şekilde hizmetler sunmaktadır. Siz de bu hizmetlerden en kaliteli şekilde yararlanmak için hemen harekete geçebilir ve bizi tercih edebilirsiniz. 

4- Yerinde Üretim Hizmetleri