Burdur’a İlk Kadın Vali Atandı! Burdur’a İlk Kadın Vali Atandı!

Türkiye yeni bir tartışma ile karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz hafta gerçekleştiren 2024 Miss Turkey yarışmasında güzellik tacına ulaşan 24 yaşındaki İdil Bilgin’in güzelliğine yönelik yapılan eleştirilere birçok isim katılırken bu olay ülke gündeminde yer edinmeye devam ediyor. Ülkemizin en önemli isimlerinin katıldığı tartışmaya Yalovalıların yakından tanıdığı bir isim katıldı. Gelecek Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı olan ve siyasi yaşamına bir süre aran veren Eczacı Kürşat Emre Çandır, İdil Bilgin’e yönelen eleştirilerin haksız olduğunu belirtti ve linç girişiminin acımasızca olduğunu söyledi.

Yalova Gelecek Parti Kurucu Il Baskan Miss Turkey 2024 Guzeli Elestiriler (1)-1

“Kızcağızın ne suçu var?

Resmi sosyal medya hesabından son günlerde Miss Turkey seçilen İdil Bilgen üzerinden yürüyen bir gündem olduğunu hatırlatan Çandır, “Sen misin Miss Turkey diye başlayıp, hakarete varan yorumları hayretle okuyorum. Farklı yarışmacılarla kıyaslayanlar, rahmetli Kemal Sunal'ın Şabaniye karakterine atıfta bulunanlar... İnanılmaz doğrusu. Kızcağızın ne suçu var Miss Turkey seçildiyse? Öyle yorumlar var ki; insan içine çıkamaz okuyan. 1.lik için yeterli yetersiz bilmem. Onu, M.Hadi Tonaroğlu ağabeyim daha iyi bilir. Ancak eleştirilecek birisi varsa, o da seçici kurul üyeleridir” dedi.

Güzelliğin izâfî bir kavram olduğunu vurgulayan Çandır, “Bana göre güzel sana göre değil olabilir. Ancak, konu Miss Turkey ise, tahsil veya kültür bence sonra gelir. Ben altın orana bakarım. Gülüş, estetik, nezaket, ölçüler, diş yapısı, özellikle nâdir çehre dediğimiz, az bulunur yüz güzelliği önemlidir bence. Ama zaman değişiyor işte. İlmin, ecnebi dili konuşma yeteneğinin, Dünya barışına yapılabilecek katkının !!! ön planda olduğu günler yaşıyoruz.

Yalova Gelecek Parti Kurucu Il Baskan Miss Turkey 2024 Guzeli Elestiriler (1)

Kaynak: Haber Merkezi