ALTINOVA

Mahmut Çınar; Geliyoruz Subaşı

Subaşı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday olan Mahmut Çınar, Altınkent Mahallesi Muhtarı olarak görev aldığı dönem içerisinde yaptığı proje başvurularını tamamlamak için Subaşı Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlana yerel seçimlere az bir zaman kala Yalova’da faaliyet yürüten siyasal partiler çalışmalarına devam ediyor. Siyasi Partilerin bir bölümü aday adayı başvurularını açıklarken bir bölümü de Yalova’nın çeşitli bölgelerinde adaylarını kamuoyuna duyurdu.
9 Kasım Perşembe günü aday adaylıklarını almaya başlayan Ak Parti 22 Kasım Çarşamba günü sürecini tamamlamış, 26 Kasım Pazar günü temayül yoklamalarını gerçekleştirmişti. Yalova’da herhangi bir bölgede henüz adaylarını açıklamayan AK Parti’nin öne çıkaracağı isimlerin kimler olacağı merak konusu oldu. Subaşı Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu AK Parti’den açıklayan Subaşı Merkez, Altınkent Mahallesi Muhtarı Mahmut Çınar, aday olup seçilmesi halinde yapmak istediklerini açıkladı.
“Subaşı projelerimizle kalkınacak”
Yalova Gazetesi’nin en önemli serilerinden biri olan “Mahallenin Muhtarı” serisine de konuk aldığımız Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Çınar, “Muhtarlık döneminde başvurusunu yaptığımız projelerimiz, Subaşı için Cami, Subaşı için lise ve Spor Kompleksi’ni bitirmek istiyoruz. Projelerimizi tamamlayıp ulaşım sorununu çözeceğiz. Geliyoruz Subaşı” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel