SİYASET

İnce; Bu Düzeni Ya Değiştireceğiz Ya Değiştireceğiz!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son günlerde gerçekleşen kadın cinayetlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Ülkemizde son günlerde artan kadınlara yönelik şiddet ve cinayetlerin ardından toplumun tüm kesimleri tarafından tepkiler artmaya başladı. Gerçekleştirilen protesto gösterilerinde olayların önlemesi konusunda siyasetçilere yönelik eleştiriler gelmeye devam ederken, ilimizin yakından tanıdığı bir isim olan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’den de ses geldi. Son günlerde sessizliğini koruyan ve resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara ara veren İnce, ülkenin genel durumuna ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suçlamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiri bombardımanına tutan İnce, “Erdoğan, yazlık ve kışlık saraylarında lüks içinde yaşarken, milletimiz sokaklarımızda can güvenliğinden bile yoksun. Sınırlarımız delik deşik, sokaklarımız güvensiz. Kadınlarımız ve çocuklarımız korku içinde yaşıyor, gençlerimiz geleceğe dair umutlarını kaybediyor. Bu düzeni ya değiştireceğiz ya değiştireceğiz!” ifadelerine yer verdi.