MERKEZ

İl Sağlık Müdürlüğü’nden Kadıköy Çıkarması!

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve beraberindekiler, Kadıköy’e giderek Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ile görüşme gerçekleştirdi.

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve beraberindeki Halk Sağlığı Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Sami Karakaya’nın il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor. Müdür Karakuş ve beraberindekilerin son adresi ise Kadıköy oldu.

“Beldemizin sağlık kalitesini arttırmaya devam edeceğiz”

Ziyaretlere ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından kamuoyuna bilgilendirmede bulunan Başkan Tavşan, “Beldemizde inşa edilen T.C. Sağlık Bakanlığı Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ne, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Osman Karakuş, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Sami Karakaya ziyaret gerçekleştirdiler. Merkezde yaptıkları incelemenin ardından kendilerini makamımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Bu ziyaret vesilesiyle beldemizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.