Yesil Yalova Spor Baris Manco Haber

Yalova'da Dayanışma Gecesi Gerçekleştirildi

Yalova'da Barış Manço Amfi Tiyatro sahnesinde düzenlenen dayanışma gecesinde, sanatçılar Ender Balkır ve Haluk Levent sahne aldı. Gecede konuşma yapan Yeşil Yalova Spor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

Oruç, "Bizlere destek olan değerli iş adamı Ali Demirhan ve Halil İbrahim Demirhan’a, bilet alarak kulübümüze destek veren Yalova halkımıza, Belediye Başkanlarımıza ve ilimiz firmalarına teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlarımızı belirli aralıklarla sürdüreceğiz. Yalova bu gece birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koydu. Sizlerin desteğiyle ilimizi 3. Lig’de temsil edeceğiz" dedi.

Konserin ilk kısmında sahneye çıkan Ender Balkıl, dinleyicilere etkileyici bir performans sunarak büyük beğeni topladı. Balkıl’ın gösterdiği başarılı performans sonrası, Yeşil Yalova Futbol Kulübü tarafından kendisine teşekkür plaketi ve kulüp forması takdim edildi. Balkıl, şampiyon olduğunuzda da bir konser yaparız ifadesini kullanarak, Yeşil Yalova Spor’un taraftarlarını çoşturdu.

Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nün desteklenmesi için düzenlenen bu yardım konseri, gönüllü olarak sahneye çıkan sanatçılar ve izleyicilerin katkılarıyla büyük bir başarıya imza attı. Etkinlik, futbolseverler ve sanatseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilirken, Yalova Yeşil Spor için renkli görüntülere sahne oldu.

Evlenme Teklifi Geldi!

Aronya Festivali Turgay Başyayla Konseri ile Final Yaptı Aronya Festivali Turgay Başyayla Konseri ile Final Yaptı

Konserin ilginç anlarından biri ise bir genç tarafından gerçekleştirilen evlenme teklifi oldu. Genç, sevgilisine izleyenlerin huzurunda yaptığı evlenme teklifiyle büyük bir sürpriz yaşattı. Bu özel an, hem çift hem de izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Haluk Levent Baris Manco Tiyatrosu Mehmetgurel Sarki

Haluk Levent’ten Yardım Eli

Haluk Levent Yalova’da birçok mekanda sahne alan, genellikle Rock Şarkılar söyleyen Mustafa Durmuş’u sahnesine davet etti. ‘Twitterdan yazıp yazıp duruyorsun, Gel Mustafa’ diyerek sahnesine davet eden sanatçı Levent, Mustafa Durmuş ile birlikte sahnede şarkı söyledi. Bir klip çekelim diyerek yardım elini uzatan sanatçı Levent, Mustafa Durmuş’un göz yaşlarını tutamamasına neden oldu. Haluk Levent ise, millet için kızlar ağlar benim için de adamlar ağlıyor diyerek hüzünlü ortamı esprileri ile yumuşattı. 

Mehmet Gürel’den Haluk Levent İle Düet Geldi

Programın ilerleyen saatlerinde protokol üyesi Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, etkinliğe diğer mevkidaşlarıyla birlikte katılım gösterdi. Gürel, Haluk Levent ile birlikte şarkı söyleyerek, gençlik yıllarına nostaljik bir yolculuk yaptı. Levent’in sahnesini sonuna kadar izleyen Gürel, “Yaşımız neredeyse aynıdır, şarkılarını dinleyip az hüzünlenmedik,” ifadeleriyle duygusal anlarını paylaştı. Ayrıca, Yeşil Yalova Spor formasıyla ilgili espirili bir yorumda bulunan Gürel, Formanın cüssesi bize uygun değil, diyerek, 4XL ve 7XL bedenleriyle ilgili şakalar yaparak izleyenleri güldürdü.

Haluk Levent Konser Mehmet Gurel Sarki Soyledi Evlenme Teklifi Yesil Yaloova Spor Sahne Nasil

Muhabir: Duygu Saral