SİYASET

Gökhan Zeybek Yalova’ya Geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, bir dizi açılış üzerine 19 Ekim Cumartesi günü Yalova’da olacak.

İlimiz birbirinden farklı önemli isimleri kentte ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Hak Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek’in Yalova’da gerçekleştirilecek bir dizi açılış için 19 Ekim Cumartesi günü ilimize geleceği ortaya çıktı.

İstanbul’dan Yalova’ya gelecek Genel Başkan Yardımcısı Zeybek ilk olarak saat 14:00’te Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı’na giderek partililer ile kucaklaşacak. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve İl Yönetimi ile görüşecek Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’in daha sonra ise Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in yerel seçimlerden önce “Sosyal Belediyecilik” ana başlığı altında Kent Lokantası, Çiçek Kafe, Halk Ekmek ve Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ücretsiz ulaşım vaatlerinin gerçekleştirilmesini simgeleyen açılışlara katılacak. Genel Başka Yardımcısı Zeybek’in Yalova’nın ilk Kent Lokantası’nın açılışında vatandaşlara seslenmesi bekleniliyor.

Program Akışı;

14:30 Yalova Kent Lokantası, Gazi Paşa Cd, No.23 (Engelsiz Kafe yanı)

15:00 Yalova Halk Ekmek, Cengiz Koçal Cd, Mahaçkale Parkı

15:30 Ücretsiz Ulaşım, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı

16:00 Çiçek Kafe, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı