SİYASET

CHP Yalova İl Örgütü’nden Kurban Bayramı Çıkarmaları!

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle Yalova’nın ilçelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurban Bayramı sebebiyle ülkemizin birçok bölgesinde faaliyetler gerçekleştiren siyasal partiler bayramlaşma programları gerçekleştirdi. Bu programlara Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı da katıldı ve merkezdeki il binasında toplanan partililer, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile bayramlaştı.

Merkezde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından CHP Yalova il Başkanı Doğancı ve beraberindeki il yöneticileri, Yalova’nın ilçelerini giderek buradaki ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Başkan Doğancı ilk olarak Altınova’ya giderken CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil bayramlaştı. Başkan Doğancı daha sonra Çiftlikköy’e gitti ve burada CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve partililer ile bayramlaştıktan sonra bir sonraki durak ise Termal oldu. CHP Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy ve partililer ile bir araya gelen Başkan Doğancı buradaki bayramlaşmanın ardından Yalova’nın en uzak ilçesi Armutlu’ya doğru hareket etti. Armutlu CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir ve partililerle bayramlaşa sonrası Başkan Doğancı, önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemde Armutlu’yu CHP’ye kazandırmak için çalışma sözü aldı.