ÇINARCIK

Başkan Kurt; Çocuklar Öldürülmesin

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla geçtiğimiz ay cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran üzerinden duygusal bir mesaj paylaştı.

İlimizin en önemli siyasi isimlerden biri olan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, resmi sosyal medya hesabını en aktif kullanan kişilerden biri oluyor. Çınarcık’a dair mesajlarını kamuoyu ile paylaşan Başkan Kurt, gündeme dair açıklama yapmaktan imtina etmiyor. Başkan Kurt’un son yaptığı paylaşım ise Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan ve cansız bedeni 8 Eylül tarihinde bulunan Narin Güran oldu. Başkan Kurt, minik Narin’in isminin kütüphanede yaşatılacağını öğrendiğini belirtti ve “çocuklar öldürülmesin” dedi. 
Henüz sekiz yaşındayken yaşamdan koparılan Narin Güran’ın isminin, Diyarbakır’daki bir kütüphaneye verildiğini söyleyen Başkan Kurt, “Bir çuvalın içinde cansız bedeni bulunan, ölümüyle hepimizi derin bir üzüntüye sevk eden o kızcağız, sadece yüreklerde değil, ismiyle bir kütüphanede de yaşayacak. Narin hayatta olsaydı, o da kütüphanelerde kitaplar okuyacaktı.  Ana kucağında, parkta, sınıfta, kütüphanede olacağına, küçücük mezarda şimdi Narin. Çocuklar öldürülmesin” ifadelerini kullandı.