ASAYİŞ

Başkan Gürel Bilgi Aldı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel Çiftlikköy’e bağlı Denizçalı Köyü’ndeki YAKAB tesislerinde meydana gelen yangın hakkında bilgi alabilmek için bölgeye gitti.

Yalovalılar Kurban Bayramı tatilindeyken korkutucu bir gelişme ile güne uyandı. Çiftlikköy’e bağlı Denizçalı Köyü’ndeki Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB)’nin Katı Atık Depolama Sahası’nda çıkan yangın sonrası yetkililer harekete geçti. İl içerisinden ve çevresinden toplanan ekipler, yangın büyümeden kontrol altına aldı ve faturanın daha da ağırlaşmasını engelledi.

Yangın kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları başladıktan sonra Yalova’nın önemli isimleri ayaklarının tozuyla bölgeye gitti ve yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Bu isimlerden biri de Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel olurken, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

YAKAB tesislerinde çıkan yangın sebebiyle Denizçalı Köyü’ne gittiğinin bilgisini veren Başkan Gürel, “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Adil Yele’den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldım. İlk andan itibaren tüm imkanlarımızla yangına karşı mücadele veriyoruz. Sahada görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.