Termal U23 Türkiye Şampiyonası’nı Domine Etti Termal U23 Türkiye Şampiyonası’nı Domine Etti

Yalova Üniversitesi’nin temsilcimiz olduğu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL)’nde 7. Hafta geride kaldı.  12 puanı bulunan ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Bordo Turkuazlı ekibimiz 14 puanlı Tusaşspor’un ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Temsilcimizle aynı puana sahip olan ÜNSPED ise averaj farkıyla grubun üçüncü sırasında bulunuyor. 
7. haftanın açılış maçında ÜNSPED ile Çelikelliler kozlarını İstanbul Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde paylaştı. İlk yarısını 52-29’la önde tamamlayan ev sahibi ekip maçı da 98-67 kazanmayı başardı.
Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gür Spor Salonunda son sıradaki Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’ne konuk olan namağlup lider Tusaşspor rakibini 100-74 gibi farklı skorla devirdi. 90. Yıl Spor Salonunda İTÜ’yü ağırlayan Yalova Üniversitesi rakibini ilk yarısını 43-33’le üstün götürdüğü maçta 92-66 yendi. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 8. Hafta maçları 17 ile 24 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak. 
Yalova Universite Erkek Bolgesel Basketbol Lig Seri Galibiyet (3)Yalova Universite Erkek Bolgesel Basketbol Lig Seri Galibiyet (2)

Editör: Arda Yavuz