Mustafa Tutuk’tan açık hava şantiyesi Yalova ve enkaz bir belediye devir alan Mehmet Gürel, Yalova’yı nasıl şahlandıracak merak konusu. Yıkılan Belediye Binası, Hastane yolu, Yalova merkez mahallelerinin bozuk yolları, Donanma’nın içler acısı durumu, Gazi Paşa Caddesinin bakımsızlığı ve daha niceleri. Seçim döneminde Donanma’nın devir edilmesi için Belediye’de birtakım çalışmaların olduğunu, ve bu devir işlemlerinin olmaması gerektiğini aktaran Mehmet Gürel, Donanma’nın akıbeti ile ilgili ne olup bittiği ile ilgili bir açıklamada henüz bulunmadı. Mustafa Tutuk Döneminde Romantik bir yürüyüş adı altında Yalova Gazi Paşa Caddesinin içler acısı durumunu paylaşmıştık.

Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (4)

Donanma’nın Anka Kuşu Gibi Küllerinden Mi Doğması mı Bekleniyor?
 Romantik bir yürüyüş part iki olarak, Vlog Haber formatında çektiğimiz bu videonun içeriğinde; bir önceki yürüyüşten çok bir fark olmadığını, Donanma’nın artık ayakta durmakta güçlük çektiği görülüyor. Yangın sonrası, yaptığımız haberden sonra sözde temizlenen Donanma’nın yanan kısmında ki pislikler hala durmakta ve yangın sonrası oluşan kurumlar yağışlarla birlikte etrafa ağır kokular yaymakta. Donanma gittikçe çöküyorken, dönemin en güzel gazinolarından olan, birçok kişinin hatırasını barındıran, Tarihi eser niteliği sayılan eserin, aslında tarihimize ne kadar sahip çıktığımızın göstergesi olarak duruyor. Donanma’nın küllerinden doğması mı bekleniyor? Donanma’nın akıbeti ne durumda? Donanma devir edildi mi yoksa hala Belediye’de mi? Kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekiyor.

Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (16)

Prestij sahili, Ağır İdrar Kokulu Zemine Gömülü İki Mekan!
Prestij sahili için Yalova Fen işlerinden bir araç ve Belediye Çalışanları parke ve beton oturma alanları için kolları sıvamış durumda.  Lakin zemine gömülü iki mekanın boş bırakılması, gece yürüyüş yapmak isteyen vatandaşları endişelendiriyor. Güvenlik konusunda yeterince tedbirin olmadığı ve ağır bir idrar kokusunun geliyor. İnsanlar yürüyüş yaparken, zemine gömülü ve atıl durumda bırakılan iki mekanın yolundan yürümeyi çok tercih etmiyorlar, çünkü akşamları güvenlik konusunda sıkıntı olabiliyor ve ağır idrar kokuları geliyor. 
Ne Olacak O palmiyeler?
 Fırtına sonrası palmiyelerin durumu korkutucu durumdaydı. Palmiyeler sahil kısmında kökleri açık bir şekilde duruyor. Palmiyelerin böyle görülmesi normal mi yoksa tam gömme işlemi gerçekleşmeli mi? Fırtınada insanların üzerine devrilme olasılığı yüksek. Palmiyelerin bakımsız kaldığı yapraklarından ve köklerinden açık kalmasından belli oluyor ve  bakım bekliyor. 

Kurban Alımında Yerli İşletmeler Öne Çıkıyor Kurban Alımında Yerli İşletmeler Öne Çıkıyor

Yalova’da gün içinde Romantik bir tur atmak isteyenler için Gazi Paşa Caddesi pek uygun değil. Ara yollardan farklı yerlere girmek isterseniz ve aracınızla gidecekseniz yollara dikkat edin, her an bir çukura girebilir, her an bir yama asfaltta sarsılabilirsiniz.


Özel Haber : Duygu Saral

Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (17)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (14)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (15)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (11)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (13)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (10)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (8)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (9)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (6)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (5)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (1)Tutuk Enklaz Aldi Yalova Haber (3)

Editör: Arda Yavuz