Başkan Acar; 1 Mayıs Alın Teri ve Emeğin Gerçek Sahiplerinin Günüdür” Başkan Acar; 1 Mayıs Alın Teri ve Emeğin Gerçek Sahiplerinin Günüdür”

Termal Otoparkı, yıllardan beri Termal’in girişinde ücret vermek istemeyen vatandaşların araçlarını bıraktıkları, dere kenarında toprak bir alan üzerine kurulu. Doğayla iç içe olan otoparkın durumu, sürücüleri rahatsız etse de, beton bir zemin oluşumu Termal’in güzelliğine gölge düşürür gibi. Otopark Ücreti ödemek isteyen vatandaşlar Termal’e giriş ücretleri vererek araçlarını daha düzgün bir yere park edebilerler lakin tatil zamanında park yeri bulmak büyük bir sıkıntı. Bazı otoparklar doğayla bütün bir şekilde kalması ve insanların onu o şekilde kabul etmesi,  doğa ve insan uyumu için, yeşil alana saygı için en önemli konulardan bir tanesi. Lakin otoparkın çevresine bakıldığı zaman bira şişeleri, pet şişeler, kartonlar bir sürü insan çöpü görmek mümkün. Otoparkın karşısında bulunan yeşillik sizi içine çekerken, dereye doğru baktığınızda  insan atıklarını doğanın içerisinde eğreti bir şekilde görebilirsiniz. İnsanlar ve toplumlar bilinçlenmediği sürece, doğa da insan mezbelesinden kurtulamayacak. Yalova’nın birçok deresi aynı durumda. İnsan çöpleri dere kenarlarında dolup taşıyor.

Özel Haber: Duygu Saral

Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (15)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (14)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (13)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (12)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (8)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (10)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (7)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (6)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (3)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (5)Termal Otoparkinda Son Durum Termal Otel Yalova Haber Gazete Manset (2)

Editör: Arda Yavuz