BAL’daki İkincilere Play-Off Şoku: Hayaller Sona Erdi BAL’daki İkincilere Play-Off Şoku: Hayaller Sona Erdi

Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda organize edilen final müsabakalarında 23 ilden, 85 spor kulübü ve 1580 sporcu tatamiye çıktı. Türkiye’nin en iyi sporcularının yer aldığı dev organizasyonu Taşköprü Karate İhtisas Kulübü birer altın ve gümüş madalyanın yanı sıra iki tane de birincilik ve bir de üçüncülük kupasıyla tamamlamayı başardı. 
Yalovalı sporculardan Ömer Güney mücadele ettiği genç erkekler 55 kiloda altın madalyaya uzandı. Hamza Aydoğan ise yıldız erkekler 50 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu. Genel klasmanda ise +66 kilo kadınlarda mücadele eden Meryem Ayar ile 55 kiloda Ömer Güney birincilik kupasını kaldırma sevinci yaşarken, Hamza Aydoğan’da 50 kiloda üçüncülük kupasını kazandı. Sporcularının başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Mehmet Güney,” Kocaeli’nde düzenlenen Karate Turnuvası’nın 3. Etap Final müsabakalarında Yalova’mızı ve Taşköprü’müzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Müsabakaları 2 madalya ve 3 kupayla tamamladı. Derece elde eden sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah çok daha önemli başarıları Yalova’mıza yaşatacağız” diye konuştu.

Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (7)Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (6)Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (4)Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (5)Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (3)Yalova Kocaeli Karate Federasyon Turnuva Taskopru Sporcu Altin Madalya (1)

Editör: Arda Yavuz