Yalova’da 5 Araçlı Zincirleme Kaza Yalova’da 5 Araçlı Zincirleme Kaza

Ülkemizde gerçekleştirilen düğün eğlenceleri ve asker uğurlama törenlerinin bir bölümünde havaya sıkılan silah sonucu zaman zaman da olsa vatandaşlarımız zarar görüyor. Bu konu üzerine birçok açıklamalar yapılıp uyarılarda bulunulsa da kanayan yara olmaya devam ediyor. 
Geçtiğimiz günlerde Süleyman Bey Mahallesi ve Dere Mahallesinde bu durumdan kaynaklı olarak yorgun mermi sebebiyle bazı vatandaşların evlerinde ve araçlarında zarar meydana geldi. Mağdur olan vatandaşların 112 Acil Yardım hattını arayarak şikâyetlerini dile getirmesi üzerine e Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Cinayet-Gasp Büro Amirliği Ekiplerince operasyonlar gerçekleştirildi. 3 Mayıs Cuma günü yapılan çalışmalar neticesinde 4 adet tabanca ve toplam 161 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
6136 sayılı (Ateşli Silahla ve Bıçaklar Hakkında Kanun) kapsamında F. I. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlem yürütülürken, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik mücadelelerinin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. 
 

Editör: Arda Yavuz